Szűrés

A(z) digitális műsorszórás kulcsszót tartalmazó cikkek

ElindulT az HBO GO KIDS szekciója

2017. december 21. -

Az HBO minden karácsonykor igyekszik exkluzív tartalmakkal megörvendeztetni az egész családot. Míg tavaly Marvel szuperhős maraton volt az HBO csatornáin, idén Disney mesék, Karib-tenger kalózai- és sorozatmaratonok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Tovább

A MinDig TV Extra NatGeo, NatGeo Wild és FOX csatornái akár HD minőségben is elérhetők

2017. május 23. -

Az Antenna Hungária és a FOX Networks Group közötti együttműködésnek köszönhetően már akár HD felbontásban is nézhetik a MinDig TV Extra adott csomagjára előfizetők a FOX, a NatGeo és a NatGeo Wild csatornákat a HbbTV – hibrid televíziós szolgáltatás keretében.

Tovább

A DIGI és a Discovery Networks kibővíti együttműködését

2017. január 2. -

A DIGI és a Discovery Networks megállapodott együttműködésük kibővítéséről: a DIGI az Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1HD, Eurosport 2HD csatornák mellett a Discovery Channel és TLC csatornákat is kínálja ügyfeleinek. A DIGI előfizetői élvezhetik az Eurosport 1 és Eurosport 2 exkluzív sportközvetítéseit és a Discovery Channel és a TLC minőségi tényszerű szórakoztató tartalmait.

Tovább

Kibővült csatornakínálattal készül a karácsonyra a MyTV

2016. december 23. -

Még több vígjáték, sikersorozat és filmklasszikus nézhető mostantól a Telenor MyTV-ben, amelyben már a Comedy Central, az RTL Spike, a LifeNetwork, az OzoneNetwork és a Paramount élő műsora is elérhető. 

Tovább